Happybooking är ett molnbaserat bokningssystem för t ex hotell, vandrarhem eller långtidspakeringar. Happybooking effektiviserar hotellägarens vardag genom att hantera bokningar på ett smidigare sätt än vad konkurrerande system gör. Kortbetalning, onlinebokning och en webbplats är bara några av funktionerna som ingår.

Internetbokning
Vårt mål är att göra ditt jobb enkelt. Därför ingår en webbplats som möjliggör internetbokning för din verksamhet. På så sätt är ni mottagliga för bokningar dygnet runt och bokningarna går sedan direkt in i ditt HappyBooking-system. Internetbokningen visar kunden både priser och tillgänglighet direkt. Hur smidigt som helst!


Flerspråksstöd
Vi erbjuder också möjligheten att anpassa din sida efter både ditt och din klientels behov - HappyBookings internetbokning kan därför levereras på en mängd olika språk.


Integration mot kassasystem
Har du försäljning utöver själva uthyrningen av objektet hjälper HappyBooking dig att samla alla notorna på ett och samma ställe. På så sätt kan kunden köpa t ex glass i kiosken eller en öl i baren och sedan betala allt på en och samma gång vid utcheckning.


Z-rapport med färdiga konton för bokföringen
I HappyBooking har vi också en enkel lösning för hanteringen av din Z-rapport, med bara några knapptryck är du klar för dagen!

Vill du veta mer? Besök Happybooking.se